Dekorasi Siraman


Dekorasi Siraman Dapat dilihat Seperti Contoh Ini

siraman 3

siraman 1

siraman 2

IMG-20151231-WA0008

IMG-20151231-WA0007

1401121458477

desain12

desain11

dekorasi-siraman-taman-221x300dekorasi-paket-siraman-taman-243x300melati siraman.2

melati siraman

siraman 2

siraman taman

images

Siraman iku salah siwijiné rantaman ing upacara pengantènan. Acara siraman iku upacara pralambang kanggo ngresikaké jiwa calon pengantèn. Upacara iki dianakaké sedina sadurungé ijab kabul ing omahé calon mantèn. Padatan mapan ing bagéyan omah sing rada kabuka kaya ing plataran mburi omah utawa ingtaman ngarep omah. Sing nyiram sepisanan biasané wong tuwa calon mantèn, banjur diterusaké déning para sedulur liyané, lan uga pemaès nganti gunggung pitu.

Untuk Info Dekorasi hub : WA 08567816465

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s